Hej hej!

Nu skriver man med BÄSTA alexandra! Varit en super bra dag idag, var först i stallet och Luna hoppade sjukt bra, nu skall vi vinna hela skiten!! Nej men sen så åkte vi till Torp och köpte ett schabrak till Luna inför KM rött som passar henne super och en grön tröja med dragkedja bak!, nu blire att mys med familjen!


Nu blire bilen!

Nu är vi redo att åka till Lysekil, eftersom vi skall titta till och fixa med graven! Sen efter allt åker vi till Torp och shoppar lite blir inge bra update nu men det får ni allt tåla!:)


Snabbis!

Nyss vaknat och skall käka sen blire stallet till 2! Efter de drar vi till Lysekil och t torp!


Ni kan vinna om ni är med!

TÄVLING!
För att anmäla sig!

1. Kommentera " jag är med "
2. Skriv din e-post
3.håll koll på bloggen!
4. Skriv ditt Skype-namn

Vad vinner man?
Man vinner en chattstund på Skype!


Snabbt och kort!

Nu blide att slänga sig in i duschen en snabbis, sen käka något och redo för sängen! Imorn sista dagen på lägret och lärt mig sjukt mycket under därhän två dagarna jag varit där och nu har Luna blivit MYCKET bättre och inte är lika hård som hon var! Inte häll lika stel och klumpig, nu är hon mjuk och smidig D-Ponny! Så grymt nöjd! GLÖM INTE TÄVLINGEN PÅ LÖRDAG PÅ STRÖMSTAD RIDKLUBB TRÄFFAS?:D

(Y)

Med!http://akkamuppen.blogg.se/2012/october/veckans-ekipage.html#comments

Taggad!!

Nu ligger man i sin säng och kollar på film o myser! Varit på lägret och hon
givk super fint i markarbetet och sen dubbelt så bra var hon i hoppningen! Tränande på de mesta, hoppade bana och sen tränade vi på omhoppning hon brukar vara stel i hoppningen så man måste hjälpa till henne med bena men idag var hon på hugget! Hon var verkligen taggad!!!!:) imorn blide banhoppning så slutar lägret 2 sen blide nog att dra t nordby med en kompis sen dubbelt så taggad inför KM ett på lördag! Ses där?:)


Hemma efter en lång dag ibstallet + vara med bästa!

Nu har man ätit klart och är redo för att lägga sig efter en rolig dag i stallet, åkte t stallet vid 10 sen kom jag hem vid 5 och käka sen drog jag in t stan för att träffa Moa! Skulle kollat på fotbollen men det var INSTÄLLT! Pågrund av att det regnade så få tog vi en sväng tunt stan och sen gick hem till Moa o chillar lite, pratade om allt genom himmel o jord! ;) kul man kan ha! På lägret gick Luna super bra! Bästa ponny hoppade som en gud över hindrena och var värkligen bästa bästa idag! Imorn blire same time with the stale! Super! Markarbete med bommar första passet och sen hoppning andra passet! Eftersom alla på lägret inte har ridit lika länge som mig så rider jag själv i en grup eftersom jag ridit längre och om man får säga " bättre " än dem!;) så det känns bra, ni vet privatlektioner! Hörs!


Har tråkigt och tänker på dig babe!:*


Tjoo!

Nu är man hemma efter att varit i stallet och ridit+mockat+ allt annat = hämma och chillar med musiken!!;) red Danny han gick super bra! Bäästa ponnyn today! Skulle ju varit med Frida och gått t gymnasiet men det sket vi i, imorn börjar ridlägret på Lunden vet typ ingen annan som skall vara med eftersom der känns som om jag är själv i min ålder men det märker vi imorn! Taggad KM på lördag!!:D ses där?


Cider, musik och chill

Det kan inte bli bättre! Nu sitter man och myser på rummet! Varit i stallet red Bravie, mocka+ höpåsar så är helt slut efter en rolig men ändå slitsam dag i stallet! Imorn blir det stallet och sen se ifall jag kan vara med kompisarna till kvällen! Men hörs sen!!


Hoppsan hejsan!:)

Nyss vaknat och skall snart dra ut till stallet för att hjälpa till med ponnyridningen! Sen blire och rida lite hästar så drar jag nog hemmot efter allt! Blir nog en långdag i stallet!:) glöm inte att den 1:a november är det FRÅGESTUND så passa på att fråga mig om saker ni vill veta!;)


Tjoo!

Nu hoppas jag ni kollar in bloggen!! På bloggen blir der frågestund så fråga på! Nu har ni chansen att få reda på van ni vill veta om mig (Y)


Gooodmooorgon!

Nyss vaknat och är redo för skolan! En kort dag så då skall man väll försöka klara det;)


Hej Hej!

Nu sitter man i sin säg och är redo för att ladda sovraketen! Nej men har precis duschat och skall lägga mig, imorn blire skola och sen åka till Tanum...:/ next stallet! Skriver mer imorn godnatt!


Hollywerid

Hahahah! Hollyfruarna ser man ju på! Gunilla e ju helt sjuk, vad jag stör mig på diiiig!!!
Besök en av mina bästa vänner!!
www.fridanydal.blogspot.se


Godmorgon!

Nu blire och borsta tänderna sen drar vi iväg till skolan.... Tråkigt... Men efter blire fart på igen! Åker till stallet för att ha lektion med bästa Luna, eftersom jag kommer på KM:ett så skall vi träna inför det! Vi kör banhoppning och omhoppninhs träningar!! :D skall försöka rida Danny innan lektionen eftersom jag kom försent förrra gången...;)


Bästa!


Godnatt!!

Nu blire o lägga sig efter en hel go dag i stallet med bästa hästar och klmpisar!!
Red ut med Alva, Amanda och Frida! Med Luna och det gick supert! Sen så tog jag och Frida en liten ridning/longering med shettisarna jag red och hon longera! Gick slipper fast ingen ridit dem, såklart så red ju jag den " busigaste " shettisen så det blev ju lite bock sprong lite då och då!:) imorn blire skola. Till 20 över 4 sen drar vi stall stallet med lektion med Luna och tränar inför KM:ett!!:D ses där?


Hej hej!

Nu sitter man och myser med ost och kex mums mums! Idag har man varit på kalas hos kusinerna! Sen kom man hem och åkte direkt till stallet för att mocka 3 boxar+ hö och rida Jordy! Han gick super, nöjd Madde!!;)


Yeey!

Godmorgon!!
Nu har man vaknat och skall snart gå upp och göra sig iårdning inför skolan!! Inte så kul , gillar inte skolan eftersom det finns många idioter, med det jag gillar är ju att det finns många bra personer också!:)


Sorry för att jag nått bloggat de sistone..

Hej! Ja, jag vet att jag inte bloggat på länge men har värkligen inte haft tid med det, men nu så skall jag skärpa mig! I förföregår fyllde man år!!(Y) så då fick man ett par WESK hörlurar, en tavla på mig och Luna, och igår så fick jag min efterlängtade iPad 2! Så sjukt glad, så nu du, blir det säkert mycket bloggande!!:) idag är det kalas för mig och Emma eftersom vi fyller samma dag! Så då kom dom på ficka idag. Nu så åker alla vi till min moster eftersom min kusin har gift sig i Italien, och så blir det nu en liten bröllops fest/kalas!
Så det skall bli kul!:) lovar att jag skall blogga mkt nu så!


Tjenare tjenare!

Godnatt nu lägger man säg efter en heldag i stallet med Bästa hästar och kompisar! Red ut med Amanda, Amanda, Frida och Moa! Så kul hade vi! Sen tig jag in Danny och fixade åt han så red jag han sen, sen fixa jag höpåsar och mat niice! Imorn blire nog att rida Danny och Luna som idag!


Franska...

Nu sitter man och gör tråkig franska... Eftersom man skall ha förhör imorn i skolan på franska:/ idag var man hemma för att man varit sjuk och hade sjukt ont i huvudet, sen efter jag typ sovit hela dagen så blev det ett pass i hagen med Meia! Hon gick superit och hon har äntligen lärt sig! Imorn blire bog skolan, sen efter så blir det nog att vara kvar i stan med Frida för vi skall kolla på fotbollen, käkar nog pizza och hyr en dator på bibblan innan. Blir nog att jag lägger mig snart för man e så trött...


Och nu säger man godnatt!

Och nu säger man godnatt efter en både kall och rolig dag i stallet då! Lite kort om dagen! Gick i skolan till 20 i 4 sen tog man en sväng ner till söder och köpte en pepsi, sen väntade man på mamma för att åka till stallet o rida Danny! Grym ponny!!(Y) såklart så skulle det ju SPÖRENGNA så efter en blöt ridtur fick man ju såklart smörja både sadel, träns och stövlar.
Imorn blir det nog en tur till Billy och tider en liten skrittur! Mysigt i skogen! Tar nog med en matsäck som vi äter där! Gött med lite chill med hästen o mamma. Men nu skall jag sova godnatt nu då!;)


Kollar lite bloggar!

Nu sitter man och kollar lite bloggar eftersom man inte har något att göra!
Imorn blire det stallet och rida Danny! Han e än ponny som är helt asum, han e ju såklart bäst den lilla
ponnyn då! En D-ponny som söker ny ägare eftersom hans nublivande ägare har inte tid så om du vill se denna ponnyn så gå in på hästnet.se sen på " Sök " och så skriver ni " Strömstad " Så sen är det en fux med stor bläs, som blir löshoppad och så står det " Stor D-ponny " :D 

Home!

Nu hemma efter en dag i skolan! Idag blir det nog bara chill eller en tur till Billy vet ej.
Nu när jag har den nya bloggen så vet jag inte riktigt vad jag skall skriva om.. Så skulle bara till stor hjälp om ni skriver/ kommenterar vad ni vill läsa om på min blogg! :)


Kom nyss hem!

Kom nyss hem från en verkligen lyckad dag i stalleyt! Hade dressyr med Beauty gick så superfint!!
Går inte at ha en bättre ponny som hon just nu. Snabb jenomgång om dagen! 
Varit i skolan till 20 över 4, sen tog ajg och Frida bussen till stallet & sen en dressyr lektion!
Imorn blire skolan och sen vet jag inte riktigt typ bara chilla lite ;)
Skall fixa bloggen lovar det så det inte är lika ful nu... hahha!
Bilder på fyra fina hundar!