Svar på frågorna!!

 
 Nu tänkte jag svara på frågorna! Eftersom jag inte gjort det nu på ett tag! Men har inte direkt nogon frågestund
då och då, utan att jag har de hela tiden så man kan fråga hela tiden! Najs va? Ha-Ha
 
Har du djur? Sånna fall hu många?
Ja, jag har djur. Har ca 15 djur!
 
Har du kille? Vad heter han? Ålder?
Har ingen kille just nu..
 
Vem e din idol? Genom ridningen
Roffe!
 
Vem ser du upp till? kändis, kompisar, familj?
Jag vet inte, min familj såklart!
 
Är du nöjd med ditt ja?
Ja! 
 
Är det jobbigt att du inte kan ha ensam tid med Luna nu när det är flera som
gillar henne? Som i somras.
Ja, ganska! Men jag försöker! Hon är inte min som jag hoppas på, men
jag känner lite jobbigt. Men alla får gilla henne så!
 
Hur gammal är Luna?
Hon är 16 år! Börjar bli gammal;)
 
Hur många år har du ridit?
Ca 5-6 år!
 
Vilken häst var din första favo häst? Hur länge? Märkte man de i stallet?
Isac! I kanske ca 2 år tror jag vet ej riktigt, räknar ej de.. Ja det gjorde man verkligen!
Jag ville bara rida han! Och han skulle vara min, han skulle bli min tycke jag!
 
Hur gammal är du?
14 iår
 
Kan jag få ditt nummer?
Nej, inte mitt nummer! Men du kan nå mig på kik: WhyNot99
Glöm inte att följa mig på insta! ponnyryttarenm

Sjuk..

Hej! Idag är man sjuk och yr i huvudet sen jag och Alexandra red ut barbacka, det började bli lite mörkt men vi var bara i skogen vid stallarn, först började Luna trava iväg lite från Summer som då fick arab-klick och Alexandra ramlade av, då fick Summer ännu mer arab-klick så hon sprang ifrån Luna som började galoppera med mig på.... Ääh.. Jag ramlade också av såklart. Sen gick vi tillbaka t stallet o där stod hästarna' sånna här minnen är det man aldrig kommer glömma! Sen tog vi hästarna och red dom i ridhuset! Och skall se om jag hinner ( orkar ) svara på frågorna som ni ställt! Du frågar jag svarar! Kommentera frågorna i detta inlägg eller kik'a mig : Whynot99


Hejsan

Nu tittar jag år tv o äter lite grann! Idag var jag is skolan, kort dag. Sedan hämtade mamma o dom mig så åkte vi hem! Tränade Meia idag och hon gick jätte bra! Duktig tjej! Sen tog jag o mamma o gick ut med hundarna för det var så fint "vår" väder ute! Imorgon blir det stallet o rida Luna! Tycker det är lite konstigt att mamma skrev t min ridlärare att jag hyr henne nu ett tag, så sen när jag hyrt henne i ca 2-3 månader så skall vi kolla om jag fortfarande ville ha henne, asså halvfoder pratade jag om nu, men så tänkte vi också med sommarhäst också! Att vi skulle vara först på att ha Luna som sommarhäst men förmodligen så kom en annan tjej på frågade på om hon kunde ha Luna som sommarhäst o de fick hon....? Jag var ju först på att hyra Luna?:o konstigt.. Men jag får nöja mig med Halvfoder, förmodligen har jag henne nu ett tag! :) hörs imorgon, kommer nog en video från när jag rider Luna imorgon! Snart kommer en video på när jag skall "rida" Beauty hoppa upp på henne, de gick ju lyckat!


Ut med hunden!

Dålig update skriver mer sedan men nu skall jag ut med hunden!


Skola next!


Känslan...:(

Känslan när min kompis skickar sms på morgonen o skriver NÖDFALL!! SVARA! Jag undrar såklart vad det är... Hons skickar en bild o så ser jag.. Det är på nattstad.. Nämner inga ord men eftersom jag tänkte ha Luna som sommarhäst och på ridläger så skall tydligen hon ha det nu! Jag skickat ett sms t Ida o kollar om de e så! Hoppas! Seriöst när Luna kom hade jag henne för mig själv ett tag, men nu kan jag inte få uppleva den känslan igen!


Aaaaahh!!! Vad har jag gjort?!


24/02-2013. Felfri, 90cm


24/02-2013. 4 fel, 80cm


Liten video från framridningen!


Tävlings snack!

Hej, idag har det varit tävling hela dagen! Mekonomen, det har gått bra' kände nervositeten kom desto närmare jag kom t stallet, haha. Sedan tog jag in Luna o fixade med henne, sen gick jag t paddocken o red fram hon lite och sen började vi hoppa fram' i 80cm fick jag henne inte rak så hon slank åt sidan på tredje hindret, för hon är övermjuk i vänster, det är därför hon brukar gå åt sidan! Men sedan blev jag bestämd och nu skulle jag få ett rosett!! O vad fick jag inte? En rosett! Hahaha, det är ju inte jätte story men iallafall målet är avgjort! Första gången jag hoppar bana på 90cm och så blir jag felfri! Bästa "stor" hästen idag! Hahaha! Fast hon är ju redan en underbar D-ponny' video kommer ut på videofy.me!


Hejsan

Nu påväg hem från stallet o väntar på att pizzor a skall bli klara! "Frågestunden när kommer svaren från de?" "De kommer ikväll!" Fått många frågor om de så ikväll kommer det!


Halloj!

Nu sitter man o myser o ser på tv! Skoj' Isag har jag varit i stallet, red Luna o hon gick galant! Tjejen verkar taggad inför söndagen! Pigg var hon allt när jag hade ridit henne en stund men i början bar hon allt trött efter gårdagens dagläger!:) idag tänker jag svara på frågorna som jag fått! Lovar att det kommer upp idag, skicka in mera frågor på min kik: Whynot99 eller på min e-post [email protected]! Imorgon åker vi t stallet o fixar inför söndag! Mockar, går en tur med Luna, fixa så hon blir fin! Känslan när man skall tävla en D-ponny i storhästklasserna...


Aaaleksaaandraaa!


Utee!!


Hej

Kik'a mig : Whynot99
Instagram: ponnyryttarenm
Social någon? Kik'a mig! Grymt tråkigt just nu!! Whynot99
Kom hem för ett tag sen från en heldag i stallet! Idag var det läger endagsläger! Jag lärde mig otrolig mycket! Men sedan blev Luna lite överpigg o så ramlade jag av på sista hindret! Men hon var verkligen jätte duktig idag så nöjd med dagen! Imorgon blir det stallet förmodligen o hjälpa med o rida höstar o fixa i stallet! Skall bli skoj! :) Äntligen har Luna fått på sig lite fett, manken o revbenen de har blivit bättre! Men N u har de lagt sig på magen, men när den är borta blir hon verkligen en fin fin D-ponny! Luna taggar inför söndagen!


Ut på tur aldrig sur!


Hejsan!

Nu har jag precis vaknar och skall snart upp o fixa mej, sen åker jag t stallet o rider Luna med Alexandra o Summer! Kommer ett videoinlägg sen i stallet tror jag! Då hästarna är med;) men kommer inte skriva så mycket nu de sistone för jag tappar sugen med o blogga! O så nu lovar jag er att frågorna kommer så fort som möjligt! Skall ta upp datorn nu, men frågestunden håller på hela tiden så det är bara att fråga på;)


Hejsan!

Nu ligger jag i soffan o softar! Efter ha varit en grym kväll igår med bästi o sedan stallet! Red ut med Alexandra o Cornelia me Luna, Summer o Kingen!
Det var skoj! Idag vid ca 1-2 åkte Vessa' jag som kämpat så med henne! Hon åkte hem, hon ville komma hem, de såg man! Men när jag red för dom ville se henne riden så gick det inte alls som förväntat,... Hon var inte på humör alls.. Hon kände på sig att det var ngt som inte var rätt... Så idag åkte den underbara storhäst jag träffat! Men kände också på mig att jag inte kommer släppa den hästen! Såklart!!! Jag får komma upp o rida ut o så på henne om jag vill! Dom var jätte trevliga!!! Så idag var jag ju såklart ledsen att hon åkte men ändå visste jag att jag kommer sitta på den ryggen igen! Svar på frågorna om Vessa o annat kommer ikväll vid 9 då jag börjar skiva dem så vid ca halv 10, 10 kommer de.


Sociala klubben?


Väntar på Frida o dricker en pepsi!


Kämpar med Vessa o hoppningen!


Rider Vessa!

Nu är det näst sista dagen jag rider denna hästen "förmodligen" idag är det sista dagen jag sitter på denna underbara unghästen dom lärt mig att otroligt mycket!!


Glass!!

Nu hemma o varit i stallet o mockat sedan så red jag ut på Luna, Alexandra red Summer så då red vi ut på stubben.. Men såklart så skulle vi hoppa över ett dike för att komma t andra sidan men såklart skulle Luna bocka o härja efter diket så jag ramlade av o hon sprang nästan ända hem t stallet men som sur så fångade Rebecka henne! "Phuu" sedan fixade vi lite med tränsen o så sedan åkte jag hem! Och nu sitter jag o äter varma hallon med vanilj glass+ plugg på prov imorgon biologi.... Så skojj... Men tur man har musiken som hjälpen en att plugga!;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3857097/images/2013/pic_5117de60e087c31782c3c800.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3857097/images/2013/pic_5117de60e087c31782c3c800.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3857097/images/2013/pic_5117de63ddf2b341203f6598.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3857097/images/2013/pic_5117de63ddf2b341203f6598.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3857097/images/2013/pic_5117de63ddf2b340e0122173.jpg" class="image">


Copacabanana :o


Ordinary Family


Mello!!


Förlåt för sent inlägg...

Förlåt bloggen för sent inlägg! Har inte kunnat blogga nu i helgen pågrund av känslor o kompisar! Blir inget långt inlägg idag men lite iaf bättre än inget! Idag vaknade jag o lite så! Åkte t stallet hoppade pay&jump med Luna 70-80cm, vid framhoppningen skulle jag hoppa en oxer, då gick hon åt sidan o mosade in mitt ben i väggen... Så nu har jag värsta svullnaden i knät...... I 70 fick jag fyra fel! Men i 80 blev jag för första gången felfri på Luna! Underbar känsla!❤ Nu blir det plugga kanske svar på frågor! Kommentera om du vill jag skall fortsätta blogga har funderat att sluta men beror på hur många som besöker mig o läste min blogg!


Nu skall jag berätta!

Som de ser ut nu så kommer jag inte updatera så mycket för jag tappar sugen på att blogga.... Eftersom jag äger inte en så stor blogg i typ inga läsare eller nått! Så det är ganska tråkigt att gå in på bloggen o skriva ett inlägg o så har inget hänt på bloggen! Om ni vill att bloggandet skall fortsätta så kommentera på detta inlägg! Det är nödsituation! Om de är så, så kanske jag tar bort bloggen men det ligger i andrahand! Kommentera vad DU vill jag skall blogga om så kommer bloggen att hålla annars så står nu bloggen på plankan...