Handlar!

Tji! Nu är vi o handlar no good update, mrn skriver mer sen!! Bye😘


Godnatt

Nu är det sägen och skall såklart till skolan imorn! KOMMENTERA OM VAD NI VILL ATT JAG SKALL SKRIVA OM! ;)


Bandy

Bandy turnering så kan inte sakrika något inlägg..


Tjen mitt bena!

TJo bloggen! nu sitte man och pluggar så att huvudet spräängs!! Nej men har prov till veckan och 4 ämnen som jag måste plugga i inte idrekt så roligt!! ;) Men så är det när man går på högstadiet, hästarna får vänta.
Igår var jag i stallet red baebacka ut på Luna med Frida och Elin!! Hade gryymt kul, sen efter det så tog vi kort på ponnysarna ( Jordy och Luna ) Fíina kort blev det allt!!! Sen efter stallet åkte vi hem t frida och hade myskväll, med pizza och gott. Vi såg på " WarHorse " Den var så GRYYYMT bra!!! REKOMENDERAS ****! Så sov jag över och nu är idag, såg på massa random filmer men var ju mest inne i våra mobiler..... rekomenderas inte... " haha "Och nu sitter jag här på rummet och ja, chillar! VIsar lite bilder sen igår! Hoppas ni gillar det allt :*
Glöm inte att kolla in hennes blogg! www.fridanydal.blogspot.se

Godmorgon

Nyss vaknat och skall upp o äta sen blire stallet! Idag blir det nog en jätte bra dag! För idag skall jag rida Luna och Frida Jordy, först mocka, fylla höpåsar+ vatten, sen blire nog o rida Luna och sen så tar vi kort med och på dom! Så happy day today!<3 efter stallet blire och komma hem o plugga engelska, fysik, matte och kemi! Sååå kul^^


Hejsan!

Nu blire lite bloggande så tar en paus från tittandet på " Böda Camping "
Nu ligger man i soffan och chillar lite, ser på tv:n, kollar bloggar och fejan! Skojj skojj ! Min kompis är ju så överlycklig!! Jordy hennes underbaraste ponny, det var några som kollade på honom som kom från typ Sälen! Men dagen innan dom kom så sa Frida och några mer " Nu kastar du av dom väll Jordy? xD " gissa vad han gjorde när dom provred hon ramlade av!! Jordy vill inte flytta ifrån Frida, det märker man så sjukt mycket! Han vill komma till en privatryttare och den ryttaren skall vara Frida tycker Jordy och de sa han ju också! Om nu han åker någon stans så lovar jag att han kommer ALDRIG glömma Frida!!


Morgon! VIKTIGT!

Nu vaknat och är sjukt trött, så orkar inte skiva så långt... Men iaf idag är jag hemma IGEN, sen blire o plugga och kanske gå ut, tänkte baka något gott kanske! Förresten glöm inte frågestunden fråga vad du vill och jag svara!! + söker en foderponny som ägarna kan betala försäkringen och 1000 kr till, en D-ponny som är inriktad i hoppning men kan gå dressyr! Snäll i alla hanteringar, snäll att rida ut på, hoppar de mesta och lätt att rida! Hör av dig om du har en ponny som de till
mailto:[email protected]">[email protected] ( hör av dig här med om frågor )


Natti natti!


Huvudvärk och plugg

Nu sitter jag och pluggar engelska gramatik "såå" kul! Men iaf lyssnar jag på en bra låt så de stöttar bra! Idag var jag hemma too för att jag se feber förmodligen är jag hemma imorn med men det vet jag inte! Jag tänkte jag skulle ha frågestund på bloggen då fråga på! Skicka de frågor till min hotmail! [email protected] svar kommer;)


Tjena!

Idag var jag ej i skolan pågrund av feber... Så idag blev jag hundpassare och det gick super!!! Lilla Mozart är liten svart bitig pudel! Vet inte om jag kommer till skolan imorn heller får se, men de märker vi! Idag kom det några o kollade på Jordy och Frida var jätte ledsen, men som tur kastade han av hon som provred så dem ville inte ha han! Men så såg jag idag på hästnet och såg att Isacs annons var borta och börjar undra om de någon som ringt eller skall köpa han, så nu hoppas jag att de är samma som dem gjort med Bravi, dom skall inte sälja han men svårt att ha rätt att Isac inte skall sälja för att han har varit på våran ridskola länge nog...:( Har sån ångest pågrund av att jag inte varit uppe hos Billy på länge så hoppas allt är bra med han!


Tjenare!

Tjoo! Nu blire sängen inget bra update men bättre än inget!! Söker en foder ponny som ägarns kan betala försäkring + 1000:- hälls c-ponny eller en D? Hyres i några månader??;)Någon som har en ponny t salu? Meila mig då till [email protected]


Tji

Nu blir sägen efter heldag på torp! Köpte bara lite smått till djuren! Imorn blir skola som vanligt och plugg imorn på morgonen innan skolan, sen drar vi till stallet kanske inom affären innan stallet! Imorn blire dressyr och undrar vilken häst man får!;) finns så mycket jag vill dela med mig om men det mesta är ju bara kärlek så tror det blir ett nej!;)


:(

Tyvärr har Dannyssen åkt! Dock åkte han för några dagar sen då Emil hämtade han! Fast han kommer ha de grymt hos han! Älskar dig Danny, du kommer alltid att få äga en del av mitt <3!!


Jag är så grymt ledsen!

Så sjukt ledsen att det inte kommit något inlägg på flera dagar nu... Haft mycket med hästarna och plugget, går " långa " dagar ni i skolan och desto högre upp man kommer desto mer och svårare läxor! Skall försöka satsa mer på skolan no eftersom jag tycker ponnysarna kommer före skola... Men såklart tycker inte mammi de så!! Jag måste satsa mycket på skolan o pluggandes eftersom jag har 5 år kvar i skolan och alltså vill kunna välja de gymnasium "Jag " vill gå! Kommer upp minst ett update per dag så var inte rädda att detta skall hända igen!!!!!!! Jag lovar så grymt mycket. Imorn bilre pluggandet som inte ens börjat på några prov som skall lämnas in på måndag och onsdag! Detta känns inte bra!! Kanske drar till stallet eller hänger med nån kååmpis i stan men mer update kommer dag efter dag my babe'sssss!

Godmorgon!

Nyss vaknat och chillar i sängen! Idag blir o rida Danny då Natalie skall kolla på! (Äga) kommer nog gå väldigt bra!:) sen bilre kanske nordbo men vet inte, måste verkligen köpa ny väst för min är stulen! Inte direkt kul alls:/


Sorry för inget update igår..

Nu bilre bara nått smått! GLÖM INTE ATT DET ÄR FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN SÅ FRÅGA PÅ!! SVAREN KOMMER I ETT V-blogg


Men förlåt!

Eftersom jag inte bloggat på någon dag de e därför jag inte har min mobil så då kan jag inte
gå in på bloggen, årkar inte häller ta fram datorn eller så, så det blir nog inget inläg eller inte så, iaf tills
jag får tillbaka min mobil! Idag var det underbart, jag var i skolan först och gick till 20 i 4! Sen tog jag bussen
hem och käkade sen drog jag t stallet vid 6 och fixade med danny o red han. Den skiten gick superfint lilla
gubben då! Imorn blire spökkväll på stallet med teamet BUS, kommert typ skita på mig eftersom vi skall se på skräckfilm först och sen kl 12 skall vi gå ut på spökrunda i de blöta terrängen haha! Skall ändå bli skitkul:D
Gammal bild sen 2011! Då vi hade de undebara valparna!<3

Sent inlägg..

bloggen blir lite tränaren nu eftersom min mobil är på lagningnså då blire inte mye update! 
Idag var det en helst okej dag, bara att det var lite konstigt i stallen pågrund av några killar
som tror dom e bäst men de e dom inte! Sen drog jag o mamma till stallet och träffade lilla
Billy, vi tog  bara em skrittur ut eftersom jag inte varit där uppe på länge. Imorn blir stallet tror jag, 
och kanske nordbo om de e så eftersom vi skall köpa ny väst t mig för min e borta! Så störande att dom
tar saker!

Tävling på nellieberntsson!

Jag är med och tävlar på nellieberntsson.se för 1000:- på rutstore!

http://nellieberntsson.se/wp-content/uploads/2012/11/rutstoret%C3%A4vling.jpg


Hemma!

Nu hemma efter varit i stallet och tävlat dressyr med Bäästa Danny boy! Kom 2:a i privat ponny KM! Sjukt nöjd, imorn blire skolan och sen stallet eftersom det är lektion dressyr! Skall bli Skojj!! Mer update sen!


Godnatt! Taggad dressyrtävling imorn!


ASUM!

Nu sitter man och pluggar inför dressyren KM L:C 2! Inte direkt min grej, men eftersom Natalie har världen bäst Dressyr ponny så skall jag tävla de! Idag gick det ganska bra bara att jag glömde bort sista hindret så de vägrade hon undan!:( här kommer några bilder sen jag och Frida fottade Luna, Jordy och Isac!


Snart kommer bilder sen idag på ponnysarna!


Jaha..;)

No inlägg,sorry men han inte lägga upp något inlägg igår! Men iallafall, nu blide snart att ta på sig kläderna så drar jag ib till stan och hämtar mitt röda schabrak och två ridtäcken som han varit och blivit broderade! Kommer nog bild.
Men ändå sen efter vi hämtat det så drar jag till stallet och rider Danny!:D underbar ponny tyvärr är han till salu så om nån av er söker en brun D-ponny kontakta mig!! Eller gå in på hästnet-Strömstad-en D-ponny som blir löshoppad! Han e UNDERBAR! Hjälpare Natalie med han eftersom hon inte vill och kan ha han längre:( om jag hade pengar skulle jag köpt han!
I stallet blir det nog o fixa med Luna tills imorn ( KM! ) bäästa!!
Fick ett sms av Frida och få skrev hon att hon såg Jordy ( hennes favorit ) på HÄSTNET + Isac :'( + Bravie :( men eftersom Isac och Jordy varit såpas länge så är det dags för dom att komma till privatägare som gillar att mysa och vara i stallet! Bravie behöver en o samma ryttare eftersom han e bäst så! Om någon liten tjej/kille söker en vit liten B-ponny är det något för er som vill lära er mer! Jag har gått igenom tiden med Isac så länge, tävlat bohuscupen och Pay&Jump med han och han hoppar som en gud över hindrena! Han söker en ryttare som gillar och tävla och hoppa! Jordy har jag inte ridit så länge men det har Frida eftersom hon ridit han nästan 24-7 så betyder han väldigt mycket för henne så detta kommer bli svårt när han åker! Jordy är en D-ponny som älskar att hoppa han hoppar det man styr han på! Snäll i alla hanteringar och vill säkert komma till en ryttare som gillar att tävla och mysa, rida ut på skogsturer o allt möjligt!