Dags igen!

Om ni undrar så vet ni vart jag är!


Fiina Luna!


Tjena!

Hej! Lite kort om dagen! Idag var jag i stallet ca kl 12! Och red Vessa i ridhuset och sen red jag Luna barbacka ute! Det var så fantastiskt härligt väder!! Så blev de lite race i snön så mysigt! FÖRSTA gången jag varit med om att JUST Luna bockade?! Har aldrig varit med om de förr?


Och vad skall man skriva för rubrik nu?

Nu skall jag lägga mig efter en långtråkig dag! Eller nja! Hade ju kontakt med några killar o då äre det ju inte tråkigt! Men ja ja! Imorn blire stallet o rida Luna och Vessa! :) så Luna skall få galoppa lite i snön och Vessa vet jag inte riktigt! Kanske nån galopp ute men annars så rider jag henne i ridhuset!;)


Godnatt!


Tjena!!

Nu ligger jag i sängen och slöar! Sen kl 11 jag tydligen till kyrkan för jag skall konfirmera mig! Och då måste man gå i kyrkan 15 gånger innan sommaren!!! Såå grymt tråkigt. Efter kyrkan åker jag o dessi upp t nordby och shoppar lite efter jul! Det blir najs:)


God Jul alla!

Nu är det jul, här i vårt hus!! Händer idag då folket? Själv kommer släkten hit och har det mysigt med julklappar och go mat! :) Mariah vill också fira jul!;)


Nu drar vi till nordby!


Tjena Bloggen!

Haters ------>
Nu sitter man och kollar lite bloggar och kollade lite på en som heter Lisa och hennes blogg....
Så såg jag ett inlägg där hon skriver om att det varit någon som kommenterat " Du! Vessa är min så passa dig " Ja, Jag vet att jag inte borde lägga i mig i detta men jag vill ju bara säga vad jag tycker! Som jag tycker är det ju inte äöverdrivet men det är väll inte så stor gräj att det är någon som skriver de! Hände på minblogg med fast på privat meddelande eftersom den personen som skrev det på Lisas blogg typ upptäckte de och så ville säkert hon/han att det inte skulle hända samma sak på min blogg! Jag tycker själv det är omoget av den personen som skrivit men jag sprider inte detta genom bloggen och så! Det kan bli värre om det är någon anna som kommenterar något värre än de! JAg vill inte att det skall hända dig något känner dig inte väl Lisa men alla som bloggar eller har blogg o så skall inte behöva vara med om detta! Det är sånt skit, bara skit i det oh gör saken inte större!! Allt kan bli bättre
Vänner som tror!

Vänner som tror något, tillexempel att dem är bästa vänner eller så! Jag vil inte vara tycken eller så men bara för man skriver att till exempel " Jag är så glad att jag har er älskar er grymt mycket ....... " Och sen så ser en som man har sagt till att du är min bästa vän, älskar dig! Det behöver inte betyda att du är bästavän! Såklart ni kan vara bästavänner men det är inte alltid man säger upp namnen på alla som man gillar och vill/har sopm bästa vän! 
Jag har så otroligt många vänner och bästa vänner men jag skriver inte alla och dom accepterar det o behöver inte kommentera " Men var inte jag din bästa vän ? " Jo, klart men jag skriver inte alla namnen ! Det kan vara lite olämpligt att skriva det på kommentar på dens blogg så alla ser. Skriv det häller på privat på facebook, sms eller annat så det är bara den som det är till ser det ! Det finns ju klart något som kallas "rykten" och det är något som sprids lätt från bloggar. Som Nellie B kan inte alltid ha det lätt, hon får säkert massa sånna kommentarer o sms men hon tar iaf inte upp allt oh gör väsrta paroid av den! Är det något man vill prata om till den personen så prata f2f eller privat! Det finns alltid  falska och äkta vänner! Dom som just DU vill ha som bästa vän eller närmaste så är det också DU som bestämmer vem du vill ha i ditt liv!!!! Låt inte allt gå ut på bloggen eller annat. '
 
Jag kanske inte känner er som läser detta och varit med om det ! Men om du varit med o det så finns det alltid en lösning, det finns nära vänner, familj som stöttar en och om man värkligen vill vara för sig själv ett tag så är djuren där alltid! Jag har varit med om detta flera gånger och då har jag alltid blivit stöttad av mina närmaste kompisar och fin familj! Lisa är värkligen en tjej som vågar och årkar stå för det som händeri hennes liv nu ! Läs hennes blogg den REKOMENDERAR jag verkligen, klicka HÄÄRdå!! ;)
 
 

LOV!

Har inte mycket att skriva mer att jag sitter och kollar på någon film! ;)


:)


Home Sweet Home!

Nu henne och käkar lite pasta med ostsås! Så gott! Åka t nordby och köpte lite julklappar och kläder till imorn! Svarta Gina byxor, en grå kofta, vit pannband och ett rött linne till imorn! Sen lite julklappar och reflex benskydd till ponnysarna! Här kommer bilder på de;)


Nu drar vi!

Hemma och är sjuk från skolan men vi drar en sväng till nordby och shoppar julklappar! ;)


Är hemma och har SJUKT tråkigt...

Sjuk från skolan'


Tjo!

Ligger i sängen och ser på film...


Fina Billy i somras!

http://m.youtube.com/watch?v=YxrwEvJ5LxU


Godnatt

Nu blire sängen och imorn.kanske stallet! Då blire och rida Luna och Vessa! Vessa får då gå bommar medan Luna och jag blir fotograferade av bästa Frida! Hörs mer imorn!
Gammal bild på mig och Medusa för längesen när jag tog hand om den lilla skiten men nu är hon hos sin " nya " ägare!


Hejsan bloggen!

Nu ligger jag henne och är en sjukling.. Inte kul men funderar på att gå ut och ta ett lydnadspass med Meia och kanske lite hoppning! I snöön landet inte komma mer snö!! Imorn blire stallet med Alex, Moa och Frida!! Frida skall fota oss så hoppas de blir bra bilder :)
Hahaha! Kan inte sluta skratta för bilden!!😂


Sjuk...

Nu ät man hemma och sjuk.. Inget kul alls men så får det vara ibland' badupdate! Igår var jag först i skolan och sen åkte jag direkt till stallet' Vessa gick sjukt bra och belönar henne med godis:* orkar inte skiva så mycket nu men skriver mer sen!!


Som ni ser här...

Som alla märkt så har jag inte bloggar på länge! Det är för jag haft så fullt upp med all ridning och så, jag har inte häller kommit år sopen på mobilen så det är därför också! Jag skallar så grymt mycket men det får ni tävla när ni läser min blogg! Ibland kan det bra lite uppehåll me bloggen och så. Här om dagen hade vi julshow och det gi k väl ganska bra... Förutom när vi hade stafett hoppning då blev det lite för snabbt i kurvan så jag ramlade av med det gick bra! Igår på lektionen så hoppade vi och jag hade Vessa ( en ny av favoriterna! ) och för att kunna hoppat 4 gången i sitt liv så var hon jätte duktig!!!!! Så efter när vi skrittade av så sa Ida att hon ville att jag skulle rid henne alla onsdagar och helger! Hoppa, rida bommar och bara rida dressyr!! Så klar kan jag det , så imorn det jag till stallet och rider lite bommar tror jag så får vi träna lite på de! Hon ville att jag typ skulle rida henne för att hon ville någon som kan rida henne så bra! Och jag har ridit henne mest där och så, så nu blire nog lite flera bilder på henne! Hon e en liten svart storhäst och är mästare på att bocka och sparka bakut hahaha! En som heter Karin skulle rida henne men hon han inte hoppa innan hon fick en spricka i hela lillfingret! Ajj, inte bra! :/ idag var det chill dag i skolan, efter skolan gjorde jag och några andra i klassen prov och det gick inte så bra som jag hade tänkt mig... Men hoppas jag inte behöver göra om det iallafall! Men hörs mer sen kanske👍 fina Luna gillar gran!! Hahah!


Nu vinner du detta!!

tjo, nu kollar man på x factor men tar en paus från det och kollar in bloggen lite!! idag var vi i skolan och var lite kul att vi bara var 6 st i klassen och JAG ensam tjej i klassen med 5 killar inte kul de direkt och bara 4 st på engelska lektionen. Sen så tog jag bussen hem och sen bara chillade, åkte in till stan och shoppade lite smått! Sen hem, kollade på " Bastian " på SVT så jäkla bra !! Kan inte sluta kolla på den!! Och nu sitter vi och myser framför x faktor med pizza och gott! Imorn träning inför julshowen. Kadrilj, hundparad, ponnyrace och mycket mera kom och kolla på sömdag kl 17.00 på Strömstad Ridklubb skulle vara skoj!! ISAK DU MÅSTE VINNA DETTA!

Skolan!

Tjo! Nu skolan och sen hem och chilla! Bad update! Mer sen


Tjena bloggen!

Nu sitter vi och kollar lite bloggar.. chillar! Idag var jag i skolan till 20 över 4 sen tog jag och Frida bussen till stallet ( hade lite kul till stallet eftersom vi har långt att gå... ) Sen tränade vi kardiljen och Vessa gick super duper bra verkligen! Nu plugga och sen ut och leka i snön med Catrin! Glöm inte besöka Fridas blogg www.fridanydal.blogspot.se

Tjoo!

Tjena bloggen! Nyss gjort klart en uppgift som skulle varit inlämnad för typ en vecka sen så de är nog bara o skicka den, idag var jag i skolan, sen tog jag bussen hem och bara chillade! Som sagt pluggade! Tänkt det skulle vara prov idag så jag var uppe jätte länge för att plugga till provet men så klart var det inte idag.... störande.... Tänkte ååå äntligen så skall jag få ha det gjort men nej nej HAHA!!
Imorn blire skolan sen åka hem så följer ´Frida med och vi kollar vad vi skall ha på oss på julshowen till hundparaden då jag skall ha Meia och Frida Maria! Sen drar vi till stallet och tränar på kadriljen med några andra som skall vara med! :) Men nu skall jag äta hörs sen !

Pluggar...

Nu pluggar men inför provet på tisdag som ändrat.. Men nu blir det gasen i botten!! Idag åkte jag till stallet, tränade på kariljen ( stav ) kul att man fick en häst som bockar och sparka bakut så fort man kickar på henne, red barbacka som man ridit EN gång innan så höll på o ramla av flera gånger så det kändes ju bra... Sen hämtade mamma mig och vi hämtade mormor så hon åt middag hos oss! Mysigt!! Och nu pluggar man, så sjuuuuukt kul!:D ( NoT! ) vill få bra betyg, så satsar mycket på skolan nu! Snart är det att åka upp till Billy som jag inte varit hos han på jätte länge :( har ånges:( imorn taggad skolan imorn och så sen stallet! Sååå grymt snygg blus!!!! Love it!<3


godnatt!!

Tjo, Nu tagga man sängen efter en tråkig dag! sov till kl 1 sen gick jag upp gjorde rent hos hamstrana, gick ut och gick med hundarna och sen bara chillar + plugg! kan det inte bli tråååkigare?!